Pages Navigation Menu

En god dag

Nogen gange når jeg skriver om demokrati, menneskerettigheder og urimeligheder kan verden kan se så sort ud selvom den måske ikke er det. I dag vil jeg fortælle en lille solstrålehistorie der har gjort mig liv en lille smule lettere.

Der handler om vinduespudsning.Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om vinduespudsning og jeg har egentlig i lang tid gerne ville slippe for det. Jeg har bare ikke rigtigt fået taget mig sammen til at ringe til en vinduespudser, måske fordi jeg har været bange for at prisen skulle være alt for høj så jeg bare ville blive skuffet.

Men sidst da jeg pudsede mine vinduer blev jeg igen meget irriteret og jeg er jo egentlig et ret glad menneske normalt. Vinduespudsning får bare det værste frem ved mig, altså rent humørmæssigt.

Vinduespudsning Århus

Jeg tog mig endelig sammen og nu ville jeg finde ud af noget. Jeg slog op på Google og fandt http://www.jfpolering.dk/ som bl.a. pudser vinduer her i Århus hvor jeg bor.

Prisen var ikke nær så høj som jeg havde regnet med, nok fordi jeg har regnet prisen ud i forhold til hvor lang tid jeg selv bruger på det. Anyway så glæder jeg mig vildt meget til han skal komme første gang. Hvis ellers det er godt, og det regner jeg bestemt med det er, så har han en ny kunde i mange år frem.