Pages Navigation Menu

Beskyt dit farvebehandlede hår bedst muligt

Det er ret træls når man betaler en halv bondegård for, at få farvet sit hår og det så bare falmer få måneder efter farvningen. Derfor er der flere forskellige måder at beskytte sit farvebehandlet hår på, og jeg vil nu forklare dig hvordan jeg gør, for at mit hår holder sin flotte farve. Man kan købe alle produkter online, f.eks. hos http://goodhair.dk/

Jeg anvender en shampoo som er beskyttende i farvebehandlet hår, og sørger for at det farvebehandlede hår ikke falmer. Den shampoo jeg anvender i mit hår er en shampoo som er udviklet af Schwarzkopf, og som du finder i serien, Schwarzkopf BC Bonacure. Under BC Bonacure er der mange forskellige serier, og den ene er til farvebehandlet hår.

Sulfate Free Shampoo, hedder den shampoo som jeg selv bruger i mit hår. Det er en shampoo som bør anvendes i farvet hår, altså ikke til dig som ønsker at få den gullige farve ud af håret. Gå i bad, og lad shampooen sidde i ét til to minutter, og derefter skyller du shampooen godt ud igen. Ud over at Sulfate Free Shampoo, er beskyttende over for dit farvet hår. Så går den faktisk også ind og renser håret, dvs. du får ikke kun et flot farvet hår, men også et rent hår.

Når du skal farve hår er der nogle gode råd hos miljøstyrelsen her: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/PersonligPleje/Haarfarve_og_afblejningsmidler/

Du skal være obs på at Sulfate Free Shampoo ikke er for dem med blond hår som ønsker det gullige ud af håret. Den er kun til at bibeholde dit farvebehandlede hårs farve, så farven ikke falmer og det går hen og bliver lidt ala den gamle naturlige hårfarve du havde, før behandlingen. Hvis tilfældet er at du skal have det gullige ud af håret, så findes der også en shampoo i samme serie, som du bør anvende. Det er Silver Shampooen, den kender jeg dog ikke helt så godt til selv da jeg ikke har testet den endnu. Men så snart der sker noget nyt med mit hår, og jeg skal anvende den, får i en god analyse af den.