Pages Navigation Menu

Min nye Yonex badmintonketcher

Sammen med enhver sportsgren står der udviklere af produkter. I fodbold er det Nike samt puma som står for det meste af inovationen. I badmintonsporten er det Japanske Yonex der er med i det meste af alt udvikling. Yonex er indehaver af rekorden for hurtigste bold og er for det meste nummer et med inovative substandser til produktion af badminton ketsjer, badmintonsko og badmintongrej. Men Yonex har ikke altid produceret tilbehør. Det udsprang i sin tid af fiske-flod af kork materiale. Det var på det tidspunkt en ganske god buisness indtil der kom fiskeflod af plastmaterialer. Yonex grundlægger forsvor nu at han aldrig ville forbigås. Denne drejning samt beslutningen om at opfinde badminton ketcher, har udnævnt Yonex til markeds-leder af badminton. Yonex er i dag firmaet i verden der er indehaver af flest copyrights, som bevidner at Yonex for det meste udvikler ny teknologi.

Da jeg skulle købe min nye badmintonketcher fandt jeg en del inspiration på vildmedbadminton, jeg har ikke alle detaljer med herunder, så du kan læse mere der.

En badmintonketcher er vigtig for samtlige badmintonudøvere og vil typisk være udformet af graphit der er et kul-fibre hybrid. Grafit er meget stabilt og stadig smidigt, så det bliver inden for rækkevide at udvikle badminton-ketcher der har til hensigt at agere som katapulter og trampoliner og give badmintonbolden væsentlig mere power i forhold til badmintonspillerens arm kan. Alt andet lige er der tre forskellige typer af badminton-ketcher. Hovedtung, hoved-let og med neutral vægtbalance. De ketcherne som er hoved-tunge badminton-ketcher fremmer meget mere hastighed til badmintonbolden, men er dog langt fra hurtige ved put-bolde spillet og forsvarende spil. De ketcherne som er hovedlette badmintonketsjer vil altid være mere temposkabende omkring put-bolde spillet og forsvarende spil, men desvære giver ketcheren ikke så meget power i fjerbolden imens der udøves angrebsspil. I sidste instans har den neutrale badmintonketcher lidt a de to egenskaber. Den badmintonketcher jeg endte med at købe var Yonex voltric 70. du kan se mere om den på dette link: http://badminton-coach.co.uk/1786/yonex-voltric-70-badminton-racquet-review/