Pages Navigation Menu

Så skal der males og vi skal i haven

Hvor jeg dog bare elsker når foråret er på vej. Vi bor i et hus med et tilbygning af træ, en rigtig fin tilbygning faktisk, men den kræver lidt vedligeholdelse fra tid til anden. I år skal vi have malet hele det hele udvendigt så det kan holde mange år endnu.

Vi sørger selv for grundig afvaskning med grundrens, det er rart at gøre det sure forarbejde selv så man er helt sikker på det er gjort ordentligt, og derefter finde en god og billig maler til at udføre malerarbejdet.

Vi har fundet denne rare og billige maler i københavn, som tager køreturen herud og klarer det hele på en dag sammen med hans svend.

Når det hele er malet skal vi have gjort noget ved haven, den skal åbnes lidt op og der skal fælles nogle træer. Lige nu er der for meget skygge pga de store træer og jeg vil gerne have det gjort lide mere lyst og lidt mindre fugtigt. Under træerne er der fyldt med mos, simpelthen pga fugt og skygge.

Derudover skal jeg have fanget en mår som huserer i tilbygningen. Jeg er bange for den allerede har ødelagt noget af isoleringen. Jeg fandt en god artikel om mår, ræve og andre skadedyr som kan læses her http://www.idenyt.dk/Boligen/Boligen-i-ovrigt/Undga-at-fa-uonskede-gaster-61640?p=0

Men foråret er på vej og alt er dejligt, jeg håber vi får en dejlig sommer så haven virkelig kan springe ud og køkkenhaven give en masse lækre squash, tomater, græskar m.m.