Pages Navigation Menu

“Suits” – En sjov og spændende tv-serie

Er du på udkig efter en ny spændende tv-serie? Så skal du holde “Suits” der handler om “Mike Ross”. Den unge mand har aldrig levet op til sit meget store potentiale. Han har nemlig en speciel evne til at huske alt hvad han har læst. Men i stedet for at udnytte sine evner fornuftigt er tiden blevet brugt på at ryge pot og hænge ud med dårlige venner. Dette har bl.a. betydet at han aldrig fik tage den college uddannelse der skulle sørge for at han kunne komme videre i livet. Nu tjener han sine penge ved at lave andre studerendes skriftlige tests for dem. Han er endvidere opgradere sin småkriminelle livsstil til at være narkokurer.

Da vores hovedperson “Mike Ross” en dag fornemmer at han er ved at lave forretning med en undercover politimand tager han “benene på nakken” og stikker af. Under sin flugt forsøger han at gemme sig hos advokatfirma Pearson Hardman. De er netop i gang med en rekruttering af nye advokater. Men superadvokaten “Harvey Spector” er træt af de samme strømlinede advokater fra “Harvard Law School” Han søger en ny advokat der kan tilføje advokatfirmaet noget nyt. For ikke at blive opdaget lader “Mike Ross” som om at han er advokat og sætter sig i køen til job interviewet.

“Harvey Spector” bliver hurtigt imponeret over det omvandrende leksikon og “Mike Ross” ser chancen til at ændre sit liv. Hvis han altså kan holde det skjult at han langt fra er nyuddannet advokat Harvard Law School. Tv-serien “Suits” er fyldt med alvor og humør og helt sikkert værd at tage et kig på. Og som prik over i’et er musikken i tv-serien fremragende.

Læs mere om tv-serier på http://peterpetersenmedie.blog.com/ og  http://medie.sosblogs.com/