Pages Navigation Menu

Tip – Sådan finder du et billigt mobilabonnement

Du kender det sikker godt, du skal ud og købe ny mobiltelefon, og det er en jungle både at finde den rigtige mobiltelefon og det rigtige mobilabonnement. Men jeg vil komme med et tip som jeg selv har brugt i min søgen.

Jeg har fundet en side som hjælper dig med at finde det billigste mobilabonnement.

Siden er en kommisionsside, men ikke i klassisk forstand. De fleste af den slags sider er blot en lang liste med mobilabonnementer hvor brugeren selv skal finde hoved og hale i de mange tilbud, men på http://mobilabonnementpriser.dk/ har de lavet en skide god søger hvor man blot indtaster sine behov for taletid, SMS´er og datatrafik og så sørger søgeren for at finde de rigtige tilbud til dig.

Denne side er en rigtig forbrugerside, den har lige præcis gjort det som er i forbrugerens interesse, nemlig at gøre et uoverskueligt marked overskueligt. På siden kan man i øvrigt også finde en prissammenligning over billige mobiltelefoner, som også virker meget up-to-date og god at bruge.

Det vigtigste når du skal finde dit næste mobilabonnement er at du er realistisk omkring dit forbrug. Hvis du vælger et abonnement med for lav taletid, SMS´er eller datatrafik risikerer du at betale uforholdsmæssigt meget for de minutter, SMS´er og data der ligger udover dit abonnement. Så det er vigtigt du overvejer grundigt hvilket forbrug du skal købe dit abonnement efter.

Jeg har talt med de to der har startet siden op og de fortæller der har været masser af positiv respons og at siden bliver brugt rigtigt godt. Herfra vil jeg ønske de to iværksættere tillykke med at have lavet den gode service, og jeg håber de får vind i sejlene fremover.